Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Biztonsági őr munkatársak felvétele a Patent Véd Kft-hez

szechenyi2020newPatent Véd Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4-16-2016-01343

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA

A Patent Véd Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben jött létre, a Patent cégcsoport tagjaként, mely cégcsoport Magyarország egyik meghatározó vagyonvédelmi tényezője. Kft-nk világszínvonalú, minőségi biztonságtechnikával, a vállalkozások vagy a magánszemélyek számára nyújt komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokat jól képzett munkatársak segítségével, a legújabb technikai eszközöket és berendezéseket használva munkájához.

Létszámunk 2012 óta folyamatosan növekszik, 2016-ra elértük a 125 fős alkalmazotti létszámot folyamatosan emelkedő árbevétel mellett.
Projektünk célja az, hogy a cégünknél jelentkező munkaerőhiány betöltésére 2 fő 25 év alatti gyakornok munkatársat vegyünk fel és foglalkoztassuk őket a felhívásban előírtak szerint vagyonőr munkakörben vézettségüknek megfelelően.  Betanulásukat,gyakornoki munkájukat a cég security üzletág igazgatója segíti, mint vállalati kapcsolattartó.  Az új alkalmazottak munkaköreiknek betöltéséhez új eszközöket, munkaruházatot is kapnak a támogatás keretein belül. A projekt a gyakornokok és vállalati kapcsolattartó bérköltségét, valamint egyéb, kötelezően megvalósítandó, és járulékos költségeket is finanszíroz.

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 5 735 786 Ft
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100%
A PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSÉNEK TERVEZETT DÁTUMA: 2018.01.28.