A BIZTONSÁG MINŐSÉGE

Kérje ajánlatunkat!

Elküld!

Telephelyőrzés

 Telephelyőrzés, portaszolgálat


SZB 1768


A Security Patent tevékenységei közül a telephelyőrzés és a portaszolgálat ellátása az egyik kiemelt ágazat. Működtetésére és fejlesztésére kiemelt figyelmet fordítanak.

SZB 1522Az élőerős szolgáltatások, szolgálatok ellátása minden esetben a megbízó, az ügyfél közreműködésével, az ő igényei alapján kialakított őrutasítás szerint történik. Ezt az alapdokumentumot az igények bővülése szerint a Security Patent szakemberei folyamatosan bővítik, aktualizálják, a napi igényekhez igazítják. 24 órás szolgáltatást nyújt a telephelyőrzés, a portaszolgálatok ellátása terén is a Security Patent. Ettől természetesen eltérnek a megrendelő igényei szerint. A telephelyőrzéssel és portaszolgálattal megbízott embereit a Security Patent folyamatosan ellenőrzi, felügyeli, így nyújt tökéletes biztonságot megrendelőinek. Egyenruhát, a szolgálat ellátásához szükséges felszerelést a Security Patent a legmodernebb, és a feladatnak leginkább megfelelő raktárkészletéről ad munkatársainak.SZB 1587

A Security Patent őrei, portaszolgálatot teljesítő emberei nemcsak elméleti felkészültségükkel, de megjelenésükkel is a biztonság zálogai.