TÖBBEK KÖZÖTT JOBB!

Kérje ajánlatunkat!

Elküld!

Állásajánlat 2017

 

 

RECEPCIÓS ÁLLÁS

Olimpiai Sportparkba (Győr, Radnóti Miklós u. 37.) angolul, németül beszélő recepciós hölgyet keresünk heti 40 órás munkavégzésre.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet.
Érdeklődés: 30/6404865

 

-----------------------

ŐRÖKET keresünk!

Vagyonőri végzettséggel keresünk munkatársakat.

INFO: 30/640 48 65

-----------------------

ELFOGÓKAT keresünk!

Felvételt hirdetünk győri távfelügyeleti központunkba elfogó munkakör betöltésére.


Elvárás: vagyonőri végzettség, B kategóriás jogosítvány, Győr és vonzáskörzetének helyismerete.
Előny: küzdősportban jártasság, fegyvervizsga, a vagyonvédelem területén eltöltött több éves tapasztalat.

Önéletrajzot a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várunk.

-----------------------

DISZPÉCSERI ÁLLÁS

A SECURITY PATENT felvételt hirdet győri távfelügyeleti központjába.

Munkakör: diszpécser

Elvárás: érettségi, felhasználói szintű számítógépes ismeret, Győr és vonzáskörzetének helyismerete

Előny: idegen nyelvtudás, vagyonőri végzettség

A fényképes önéletrajzos jelentkezéseket This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk!

-----------------------

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!

Gyengeáramú és erős áramú rendszerek szereléséhez keresünk munkatársakat.

A terület iránt érdeklődőknek betanított munkakörben is kínálunk állást.
Munkaarányos fizetés, rugalmas munkavégzés.


Jelentkezni a Patent központi telefonszámán: (+36) 96 512 630

-----------------------

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK

Vállalkozói igazolvánnyal keres vagyonvédelmi szolgáltatás értékesítésére kapcsolattartó munkatársakat  a Nyugat-Magyarországi régió legnagyobb távfelügyeleti cége. A munka másodállásban is végezhető. A szakterületen kiemelten magas – teljesítményarányos  jutalék alapú fizetés.  Marketing háttér, szakmai tanácsadás, call centeres támogatottság biztosított.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  -----------------------

BIZTONSÁGI ŐR

Biztonsági őr munkakörre bővülő őrzési feladataink ellátására állásokat hirdetünk.

Kiszámítható fizetés, PATENT alkalmazás.

 Feladat: Ipari telephelyek, üzemek, gyárak, irodák őrzése.

 Jelentkezés csak személyesen. Patent Székház (9024 Győr, Mécs L. u 7.)
Minden kedd, szerda és csütörtök 10-14 óra között. Információ: e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 -----------------------

Biztonság technikusokat keresünk

Biztonság technikust keresünk kiváló csapatunkba!
Fix munkaidő, teljesítményarányos fizetés, pályakezdők és szakmai gyakorlattal rendelkezők számára is nyitott a lehetőség.
Rövid szakmai életrajzzal a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre közvetlenül várjuk a jelentkezéseket.

EGBECSÜLJÜK A JÓ DOLGOZÓT!

Kiválasztás, felvétel előtti eljárás:

A Security Patentnak nagyon fontos a munkavállalók kiválasztása és a felvétel előtti eljárás. A szolgáltatás minőségét és értékét erősen befolyásolja a szolgáltatást teljesítő személyzet minősége és képességei. A felvételi eljárás alatt meggyőződünk arról, hogy a leendő munkatársunk rendelkezik-e mindazokkal a képességekkel, amelyek alkalmassá teszik, hogy a későbbiek során jól képzett biztonsági őr legyen. A cégünkhöz jelentkezők többlépcsős szőrőn mennek keresztül. Kiemelt munkaterületeken csak belső ellenőrzésen átesett munkatársakat foglalkoztatunk. A jelentkezőtől önéletrajzot, referenciát, erkölcsi bizonyítványt, feddhetetlenséget igazoló iratot is kérünk. Mivel cégünk az átlagnál magasabb fizetést biztosít alkalmazottainak, lehetőség van a legjobb szakemberek kiválasztására. Munkatársainkat foglalkoztatásuk során a képességeiknek megfelelő beosztásokba helyezzük el. Felvételi eljárásunknak köszönhetően, nálunk igen alacsony a fluktuáció, ez garantálja a folyamatos, magas színvonalú szolgáltatást.
 

Képzés, továbbképzés:

 

 • Cégvezetőink szakmai felsőfokú végzettséggel rendelkeznek.
 • Vezetőink és menedzsereink az éves szakmai vagyonvédelmi kiállításokon Magyarországon minden esetben, esetenként külföldön is részt vesznek. Így első kézből értesülnek a szakmai újdonságokról.
 • Üzletkötői csapatunk rendszeres szakmai, csapatépítő és üzleti tréningen vesz részt.
 • Középvezetőink jelen vannak a Magyar Biztonsági Vállalkozók Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ) által szervezett konferenciákon.
 • Állományunk tagjainál folyamatos a szakmai továbbképzés. Ezeket vezetőink, illetve specialitásuk miatt felkért szakmai (tőzoltóság, rendőrség, katonai ügyészség), szervezeti előadók tartják.
 • A telephelyeinken szolgálatot teljesítő állomány részére inspektoraink folyamatosan tájékoztatást adnak a normatív szabályzók változásáról, irányítják, koordinálják a megbízó által meghatározott feladatok törvényes, szakszerı ellátását.
 • Objektumvezetőink, szolgálat- és csoportvezetőink a napi eligazítások során folyamatosan ismertetik a megbízó által meghatározott elvárásokat, az esetleges, aktuális változásokat. Azokról szükség szerint helyi képzést szerveznek.
 • Járőrszolgálati és fegyveres dolgozóink rendszeres elméleti és gyakorlati képzésre járnak, mely a lőfegyverekkel kapcsolatos.
 • Az ezt igénylő munkaterületeken dolgozók számára folyamatos lövészeti kiképzést, sportkiképzést és önvédelmi, testőrképzést tartunk.


Alkalmazottak motiválása:

 

 • A magas szintı elvárásoknak megfelelően a többi vagyonvédelmi céghez képest magasabb fizetést biztosítunk munkatársainknak.
 • Régóta alkalmazott és jól bevált anyagi és erkölcsi jutalmazó rendszert mőködtetünk.
 • Előrelépési lehetőséget, belátható, tervezhető jövőképet biztosítunk a legjobb és legrátermettebb munkatársainknak.
 • Az anyagi juttatásokon túl kiemelkedő hangsúlyt fordítunk dolgozóink morális motiváltságára is. Ezt humán juttatásokkal is igyekszünk szolgálni: ingyenes sportolási lehetőség Győr több sportcentrumában, évente céges juniális, horgászverseny, focikupa, Mikulás- és karácsonyi ünnepség.
 • Legképzettebb munkatársainkat szakmai versenyeken is indítjuk cégünk költségén. (2005-ben a Security Patent Kft. csapata nyerte meg Magyarországon a Nemzetközi Testőrbajnokságot, a BRFK kommandósait is megelőzve.)