A BIZTONSÁG MINŐSÉGE

Kérje ajánlatunkat!

Elküld!

Hírek

Gyászolunk!

 

Megrendülve, mély fájdalommal tudatjuk  hogy a Zavéd-Patent ügyvezetője,

barátunk, üzlettársunk, Molnár Zsolt 48 éves korában elhunyt.

molnar zsolt2

EB-s sikerek Plovdívban

Büszkék vagyunk a győri kiválóságok Európa Bajnoki teljesítményére!

 

Devecseriné Takács Kincsőt aki egyéniben szép ezüstöt szerzett párosban pedig Balla Virággal a kontinens legjobbja C-2 500 méteren évek óta segíti a Patent Csoport nemzetközi versenyeikre a felkészülésben. A két tehetség részese volt a magyar válogatott minden idők egyik legjobb szereplését produkáló felnőtt EB-jének Plovdivban.

Szeged Takacs Balla

 

Bővebben

A Patent büszke a győri sportolók sikerére


A siker felé lapátoló Devecseriné Takács Kincső és Balla Virág  elsőként ért célba Szegeden! A 2017-es szegedi Kajak-kenu világkupán a magyar sportolók kiemelkedően jól szerepeltek. A kiváló eredményekhez nagyban járultak hozzá a GYVSE Patent Csoport által is segített sportolói. Devecseriné Takács Kincső és Balla Virág nem csupán a magyar, de a nemzetközi női kenu élmezőnyébe tartozik. Felkészülésüket, eredményes versenyeiket a Patent Csoport az SOS Alapítvány segítségével támogatja.

 

D AS20170528112 focuspoint 926x504

a képen: Devecseriné Takács Kincső és Balla Virág
MTI Fotó: Kovács Tamás


A Patent Csoport elkötelezett híve a társadalmi felelősségvállalásnak: Sporttámogatásaival kajakosokat, kenusokat, bokszolókat, karatésokat, tornászokat, kézilabdázókat, labdarúgókat is segít.

 

forrás: https://mno.hu

Sopronban a Patent a BIZTONSÁG!

A Lővér Patent és a Soproni Kereskedelmi és Ipar Kamara hívta meg a vállalkozások, önkormányzatok képviselőit az első soproni vagyonvédelmi konferenciára. Többek között a vagyonvédelmi cégek közrendre gyakorolt hatása is szóba került az összejövetelen.

 

Bővebben

Betörő hajsza a vásárcsarnok tetején

ÚJABB SIKERES PATENT AKCIÓ

Igazi akciófilmes jeleneteket láthattak a hétvégén Győrben az Ady-városi vásárcsarnok környékén lakók. Vasárnap este a vásárcsarnok lezárt épületéből riasztás érkezett a régió legnagyobb távfelügyeleti központjába. A patentos elfogók hat perc alatt a helyszínre értek.

Bővebben

Patent Szoftverfejlesztés - RFID kulcsrendszer

Balanek Zsófia, Tóth Gergő, Gál András a Nagy László által vezetett csapat az elmúlt hónapokban egy újabb szoftverfejlesztésen is dolgozott. Saját fejlesztésben készült el a Patent újabb szoftvere. A kulcsnyilvántartási szoftvert, amely a portai program része, először a Galambos Logistics vépi telephelyén vezettük be.
 
230 db RFID kulcstartót adtunk át nekik, melyekhez már nagy részben a személyeket is hozzá rendeltük (rfid-s azonosítással a saját meglévő belépő kártyájukkal) a megfelelő jogosultsággal. A rendszer szerveren működik, a további admin feladatok nagy részét saját hatáskörükön belül ellátják.
 
A megbízó elégedett volt és a továbbiakban is az IT fejlesztések területén is a Patent csapatával kíván együtt dolgozni.
 
Mi is az az RFID?
 
Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.
 
kulcstarto proximity
 
A képen látható RFID kulcstartók illusztrációk

 

Családi házakat, üzleteket rabolhatnak ki, ha nincs megfelelő felügyelet - Tét biztonságáért

A tétiek és a város környékén lakók is tudják, a biztonságért tenni kell. Sok esetben a kutya, vagy az ablakrács kevés.

 

A betörők, rablók eszén nehéz túljárni. A nemzetközi statisztikák szerint a leghatékonyabb védekezés az ilyen esetek ellen a riasztórendszer, és ami legalább ilyen fontos, a kivonuló, beavatkozó járőrszolgálat. Téten közel egy éve, hogy a régió legnagyobb és legismertebb vagyonvédelmi vállalkozása a Patent aktív elfogó szolgálatot működtet.

 

A cég képviselőjével Tomolák Lászlóval beszélgettünk.

 

tet patent

 

Bővebben

Seniorok viadala a Patent támogatásával

A Győri Teniszcentrumban rendezte meg a Magyar Fallabda Szövetség a Senior ranglista versenyét. A Patent a Győri Teniszcentrum, az egészség, a mozgás támogatója természetesen segítette ezt a rangos viadalt is.

IMG 1655

Képünkön az 55+ korosztály legjobbjai balról jobbra: Károlyi Tibor (2. helyezett), Sákovics Péter (1. helyezett), Vas Károly (3. helyezett), Hovanyecz Tamás (4. helyezett)

Patent segítség a kórház sürgősségi osztályának

Bauer László a Patent Véd ügyvezető igazgatója a nagy hidegben gyors és meleget árasztó segítséget vitt a Patent csoport részéről a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sürgősségi osztályán éjjel-nappal ügyeletben dolgozó egészségügyi szakembereknek. Az olajradiátorok jól jönnek a nagy hidegben a pult mögötti terület fűtésének kisegítésére. Az osztály dolgozói munkaterülete sokszor nyílik meg az utca felé. Az ajtókon beáramló hideg a föld felszínen "támad" a Patent segítsége ezt a "védi ki.

15873485 1508926589157521 3378624219213892344 n

 

Oklevelet és emlékérmet vehettek át a dohánybolti rabló elfogását segítő biztonsági szolgálat munkatársai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének nevében, Németh Lajos rendőr ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Barna Árpád rendőr alezredes, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság megbízott vezetője részesítette elismerésben a biztonsági szolgálat munkatársait 2017. január 9-én.

kep2 130

A személy- és vagyonőrök 2017. január 3-án 18 órakor elsőként értek egy mosonmagyaróvári dohánybolthoz, ahol az üzlet alkalmazottja rablás közben észrevétlenül megnyomta a céghez bekötött pánikgombot. A férfiak a helyszínen tartották a gyanúsítottat és a bűncselekmény elkövetéséhez használt kését is elvették. A biztonsági szolgálat munkatársai átadták a tetten ért helyi lakost a kiérkező járőröknek, akik előállították a rendőrkapitányságra.

keplead 4

Németh Lajos rendőr ezredes oklevéllel és emlékéremmel köszönte meg Ruzsa László és Kondor Valter munkáját.

kep5 56

forrás: http://www.police.hu

 

A Patent járőre fogta el a késes támadót!

VÁLASSZA A PATENT CSOPORTOT!
KÖZPONT 9024 Győr, Mécs L. u. 7.
tel.: 96/512 630 / fax: 96/512 633.
www.securitypatent.hu
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
DISZPÉCSERKÖZPONT
tel.: 96/512-636. +36/30/937-82-35.
ÜGYFELEINKNEK a nap 24 órájában hívható
zöldszám: 96/410 022
SZERVIZ a nap 24 órájában hívható: 96/512 630 

A Patent járőre elfogta a késes támadót!

A PATENT távfelügyelet mentette meg a helyzetet!
 
Gyors, szakszerű beavatkozás Mosonmagyaróváron.
A Patent által foglalkoztatott járőr percek alatt lefegyverezte a késes támadót!

Bővebben

Igazi sikersztorit hozott egy kormányrendelet

A vagyonőröket foglalkoztató cégek megbízóinak is fontos jelzés lehet, hogy az erre vonatkozó 2015-ös kormányrendelet a közbeszerzéseknél már 1929 forintban jelöli meg a vagyonvédelmi szolgáltatásért kifizethető minimális óradíjat. A magán szektor sem halogathatja sokáig, hogy drasztikusan emelje a vagyonőri szolgáltatásokért fizetett díjat. A privátbankár.hu-n 2016 december 11-én megjelent cikkből közlünk szemelvényeket kiegészítésekkel.

 

Leáldoztak a feketemunkának? Igazi sikersztorit hozott egy kormányrendelet

 

Bővebben

Ez a jövő: drónok a bűnüldözésben, mindennapokban - bemutató Győrben

Drónok a levegőben, migránsok a határon, munkaerő probléma a vállalatoknál címmel tartottak vagyonvédelmi konferenciát Győrben, a kereskedelmi és iparkamarában.

˝Ez a jövő˝ – mondta a drónokról Váczi Attila győri rendőrkapitány, rendőr alezredes keddi előadásában a IV. Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferencián a győri Kamara székházban.

 

 

„A rendőrség nyitott az új technikai eszközök alkalmazására. A drónokkal új felületekről készíthetne fotókat a rendőrség, a madártávlatból felvett anyagokat aztán nyugodtan elemezhetnénk" – folytatta a rendőrkapitány. 

 

 

A drónokkal rögzíteni lehetne az érintetlen helyszínt, forrónyomos üldözésnél könnyebb lenne megtalálni a rejtekhelyeket és az üldözött elhagyott tárgyait, ezzel gyorsítanák a munkát. Terepkutatásnál szintén gyorsan lehet nagy területeket átvizsgálni.

„Lehetne használni őket események biztosítására, például ahol nagy tömeg gyűlik össze. Illetve a határnál is bevethetőek. A közlekedés biztonságot is segítenék a drónok, akár szabálysértések dokumentálására, akár baleseteknél a helyszíni munkálatos támogatására" – hangsúlyozta Váczi Attila, aki még hozzátette, a drónok sok emberi munkaerőt váltanak ki, így azt máshol vethetnék be. A jövő viszont még sok kérdést tartogat a drónok méretétől más alkalmazási lehetőségeik.

 

forrás: Kisalföld

 

 

Kamarai Ikarosz díj átadás

A Patent Véd ügyvezető igazgatója, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara Győri Térség elnöke, Bauer László a kamara elnökével, Pintér-Péntek Imrével adta át a Kamarai Ikarosz díjat az SMR vállalat képviselőinek a Presztízs gálán.
 
A Presztízs-díj a Patent iroda falán is ott van.  A Patent elkötelezett tagja a Presztízs-díjasok Társaságának.

Bővebben

Személy-Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutató napok

A Patent Csoport ismét rész vett a Győr Plázában a Győri Városi Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. szervezésében megvalósuló Személy-Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutató napokon.

 

IMG 0073

 

Bővebben

A rendbontókat hangszórón keresztül is figyelmeztetheti a rendőrség

„Figyelem, itt a rendőrség! Hagyja abba a rendbontó magatartást!” – hangzott a felszólítás a Radó szigeti zenepavilon melletti új térfigyelő kamera mellől. A többi település számára is példaértékű lehet az a munka, ahogy Győr a közterületi kamerarendszerét bővíti. – mondta el a bemutatón Váczi Attila alezredes, városi rendőrkapitány.

 

trfigyel rendszer kapitny plusz

 

Bővebben

„Beszélő térfigyelő” rendszer Győrben

Újabb Patent telepítés segíti a város közbiztonságát. A Radó-szigeten Váczi Attila győri rendőrkapitány, Radnóti Ákos Győr alpolgármestere és Milkovics László a Patent Biztonság Technika Kft ügyvezetője sajtótájékoztatón mutatta be az új, „beszélő térfigyelő kamerát”.

 

IMG 0529-1


a fotón balról jobbra Milkovics László, Radnóti Ákos, Váczi Attila.

 

Bővebben

Patent Vagyonvédelmi Rajzfilmek

Rajzfilm és vagyonvédelem. A Patent Csoport, az országban elsőként, rendhagyó módon hívja fel ügyfelei figyelmét a biztonság minőségére. Rajzfilmet készítettek. Többet is.

 

patentrajzfilm

 

"Régóta fontolgattuk, hogy a szolgáltatásainkról animációs filmet forgatnunk. Eddig a megfelelő formát és a film elkészítésére alkalmas csapatot kerestük" – mondja a Patent Csoport kommunikációs vezetője, Fábián György, majd hozzá teszi: "A filmek fele a szolgáltatásainkról szól, a másik fele a riasztórendszerek leírása. A Kisalföld Marketing Kft.-ben jó partnere találtunk. Ők, rövid idő alatt, a magyar vagyonvédelmi piacon egyedülálló, vidám rajzfilmeket alkotottak meg az általunk felvázolt koncepció szerint."

Bővebben

Gyermektábor - Patent bemutató

A Patent Csoport munkatársai Győrújbaráton a Gyermektáborban tartottak bemutatót a munkájukról. A Polgári Védelem által szervezett táborba az elfogó csoport egy autóval és két motorral vonult ki. Az érdeklődő gyerekek előadást hallhattak a Patent felépítéséről, működéséről, technikai eszközeiről. A Patent számos biztonsági előadást és bemutatót tart gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezek célja, hogy a lakosságot tájékoztassuk arról a komoly munkáról, melyet a cég a közösségekért végez.
 
IMG 6532
VÁLASSZA A PATENT CSOPORTOT!
KÖZPONT 9024 Győr, Mécs L. u. 7.
tel.: 96/512 630 / fax: 96/512 633.
www.securitypatent.hu
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
DISZPÉCSERKÖZPONT
tel.: 96/512-636. +36/30/937-82-35.
ÜGYFELEINKNEK a nap 24 órájában hívható
zöldszám: 96/410 022
SZERVIZ a nap 24 órájában hívható: 96/512 630

Téten és Veszprémvarsányban is járőröznek

Akik számára a személyes és vagyonbiztonság fontos, megbízható és referenciákkal rendelkező biztonsági céget keresnek. A Patent 26 éve a biztonság minőségét jelenti. A cégcsoport fejlődése az ezredforduló óta töretlen. Hamarosan Téten és környékén valamint Veszprémvarsányban és környékén is járőröznek a képzett patentos elfogók.


Nyugat-Magyarországon a legrégebben alapított, legnagyobb győri, magyar tulajdonban lévő, vagyonvédelmi cége a Patent. A megyeszékhely után az elmúlt években Mosonmagyaróváron, Sopronban, Pápán is a cégcsoport gondoskodik a minőségi vagyonvédelemről. Az elmúlt hónapokban a veszprémvarsányi és téti irodák megnyitásának előkészítése is megtörtént.

 

patent tet


Magyarországon több ezer vagyonvédelmi és biztonsági céget tartanak nyilván. Ezen vállalkozások közül a többség mind ügyfélkörét, mind személyi állományát tekintve nagyon kicsi. Működésüket sajnálatos módon az teszi lehetővé, hogy számos megrendelő, cégtulajdonos számára nem az elvégzett munka minősége, vagy jogtisztasága a fontos, hanem az, milyen áron vállalnak őrzést, védelmet. A legjelentősebb vagyonvédelmi vállalkozások azonban, amelyek a TOP 10 vállalkozást jelentik, közéjük tartozik a Patent csoport is, komolyan veszik azt, hogy az ügyfeleket csak is minőségi, megfizetett munkával, minőségi technikai eszközökkel lehet védeni. Legyen szó egy családi házról, egy lakótelepi lakásról, egy kis üzletről vagy egy nagy autóipari beszállítóról.

 

Ennek a következetességnek köszönhető, hogy a Kisalföld városaiban, településein egyre nagyobb igény mutatkozik, a jól szervezett, komoly háttérrel rendelkező vagyonvédelmi cégre, a Patentra. Idén nyáron két feltörekvő kistérség „fővárosaiban" Veszprémvarsányban és Téten nyit irodát és kivonuló központot a Patent.

 

Téten és környékén, a városban és közel tucatnyi faluban, gyors reagálást, beavatkozást tud biztosítani a cég azok számára, akik biztonságban szeretnének élni. Veszprémvarsány és a környék ugyancsak számíthat a patentos rendszerekre. A régió legnagyobb és legmodernebb diszpécserközpontja - ahol a nap 24 órájában három-öt ember figyeli a monitorokat, a számítógépeket, a riasztásokat, és kezdi meg az intézkedést, ha szükséges - a lelke a patentos távfelügyeletnek. A beavatkozó „test" pedig a kiképzett emberek, szükség szerint fegyveres elfogók, akik a GPS koordináták alapján érnek pillanatok alatt a baj helyszínére.  

 

Kimutatott tény, hogy azokon a településeken, legyen szó városokról vagy falvakról, ahol patentos autók járőröznek jobb a közbiztonság. Az is tény, hogy azokba a házakba, melyet vagyonvédelmi cég biztosít, mint a Patent, kisebb a valószínűsége betörési kísérletnek. a Téten és környékén élők is tapasztalhatják már ezt. 24 órás ügyeletben elfogó autók, kiképzett személyzet járőrözik már a régióban.

 

forrás: http://www.kisalfold.hu